Dezvoltatorul Immochan al centrului comercial Coresi din Brasov planuieste ca dupa inaugurarea proiectului pe 27 martie sa inceapa si faza a doua constand in 13.500 metri patrati de spatii comerciale pentru care deja exista cereri din partea unor retaileri.

Deoarece cererea de metri patrati suplimentari a aparut destul de repede, chiar mai repede decat ne asteptam noi,  am demarat proiectarea si pentru faza a doua – o extensie a centrului comercial de 13.500 mp, care va fi sub forma de retail parc. (..) Ne propunem sa incepem constructia in luna iunie, cu termen de finalizare cel mai probabil in aprilie 2016. Investitia totala se ridica la 10 milioane de euro, inclusiv teren”, a declarat pentru Mediafax Tatian Diaconu, director general al Immochan Romania.

Fațada CoresiPotrivit reprezentantului extinderea va cuprinde spatii de tip big-box, cu suprafete intre 800 si 2.000 de metri patrati.

“Surprinderea a fost mare prin prisma faptului ca acesti operatori au venit catre noi solicitandu-ne spatii de mari dimensiuni in partea de mall si noi nu mai avem aceste suprafete mari, fiind limitate, la sub 10 spatii. Cererea aceasta de pe piata ne-a fortat sa demaram mai repede faza a doua cu cel putin 6 luni”, a explicat Diaconu.

Immochan va deschide pe 27 martie centrul comercial Coresi din Brasov amplasat pe terenul fostei uzine Tractorul.