Brandul Moon by Dana Rogoz se dezvolta incet, dar sigur. In 2013, Dana pornea cu cateva modele de genti cu fete detasabile, bazandu-se pe cererea publicului blogului propriu. Acum magazinul online are la vanzare genti cu fete detasabile atat pentru cititoarele blogului, cat si o colectie pentru copii, o colectie de lumanarele cu mesaje, dar si un parfum.

Toate produsele sunt legate intre ele de o poveste de dragoste personala, de care clientele se ataseaza rapid.

In luna de miere petrecuta intr-o rulota,  Dana Rogoz a gandit gentile cu fete “schimbatoare”/ detasabile pentru fiecare stare a unei femei. A denumit brandul Moon.

La doi ani, Dana a continuat povestea cu un pop-up store-ul Moon cu care merge dintr-un centru comercial, in altul pentru promovarea magazinului online. Un pop-up store sub forma unei rulote atent amenajata, exact ca dezvoltarea intregului brand Moon care creste interesant.

” Pentru cei care nu stiu ideea plicurilor cu fete detasabile mi-a venit in luna de miere, cand calatoream cu Radu prin Europa cu o rulota. Deci Moon s-a nascut intr-o rulota. Chiar si mini-petrecerea de lansare a plicurilor online, la care le-am avut alaturi pe cele mai apropiate prietene, a fost in aceeasi rulota. Asadar, rulota face parte din ADN-ul acestui brand. (..) Cand am cumparat-o pe aceasta, era intr-o stare proasta, fiind din anul 1968, asa ca a fost restaurata intr-un service auto special”, povesteste Dana Rogoz pe blogul personal despre dezvoltarea conceptului Pop-up store Moon.

La inceputul lunii februarie Dana Rogoz  ajunge cu magazinul la Constanta, in City Park Mall, dupa ce l-a prezentat deja in AFI Palace Cotroceni.

Sursa foto: https://www.danarogoz.one.ro/