Coresi Shopping Resort, primul centru comercial de dimensiuni mari din Brasov, se va deschide pe 27 martie. Dezvoltatorul lucreaza la ultimele detalii, mixul de chiriasi fiind deja stabilit.

Galeria comerciala a Coresi Shopping Resort se desfasoara pe o suprafata de 32.000 mp si o lungime de 650 metri.

O parte din chiriasii care vor ocupa aceasta suprafata sunt:

  • Retaileri fashion – H&M, Inditex (Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho), Tom Tailor, Kenvelo, Time out, Lee Cooper, Office Shoes, CCC, Six, Geox, Hack&Jones, Spriengfield, Kazar, Woman’ Secret, Decimas, Swarovski, LC Waikiki;
  • Retaileri cosmetice: Yves Rocher, Douglas;
  • Electronice & IT – Flanco, Arsis-Vodafone, iStyle (Apple);
  • Alti: TUI Travel, Book City, Inmedio si Sensiblu;
  • La acestia se adauga cel mai mare hipermarket Auchan din Transilvania.

 

20140724_1442432.000 de locuri la mese

Zona de food-court (fast-food, slow-food, bar si lounge) una dintre ancorele principale ale Coresi, se intinde pe o suprafata de 3.500 mp si ofera 1.500 locuri la mese la care se adauga 500 in exterior.

Zona centrala a proiectului va gazdui pe o suprafata de 1.100 mp un spatiu de divertisment in care intreaga familie isi va putea petrece timpul in mod activ.

Principalii chiriasi anuntati vor fi: Pizza Hut, KFC, ​Brioche Doree.

Opt sali de cinema
Centrul comercial are evident o zona destinata cinematografelor, care se intinde pe 3.200 mp. Aceasta va reuni opt sali digitale, parte dintre ele multifunctionale, putand fi transformate in sali de conferinte, de teatru sau de receptii.

O esplanada, de dimensiunile unui teren de fotbal

20140724_144231Platforma din fata centrului comercial va fi amenajata astfel incat, in timpul sezonului cald, va cuprinde terasele restaurantelor gazduite la interior,

De asemenea,  Coresi Shopping Resort va avea o zona dedicata artizanilor orasului (sticlari, pielari, bijutieri, olari sau producatori de arme). Astfel ca, pe esplanada din fata centrului comercial, de dimensiunile unui teren de fotbal, vor fi ridicate cabane utilate, cu suprafete intre 9-12 mp, si care vor gazdui atelierele artizanilor locali.