Potrivit statisticilor un roman consuma 8 kg de paine lunar. Paine cu multi aditivi alimentari. Pentru a incuraja producerea de paine in casa, prezentam noua masina de paine si baghete Bread&Baguettine de la Tefal. 

Bread&Baguettine - masina de paineO masina programabila ce te poate astepta la sfarsitul unei zile cu paine calda sau baghete, preparate dupa una din zecile de retete posibile. In plus, iti permite sa iti alegi si tipul de rumenire al painii.

Masina de paine Bread&Baguettine are 15 programe de preparare, ce includ paine fara gluten sau fara sare, paine frantuzeasca, un program de coacere rapid, dar si patru programe pentru realizarea altor compozitii pentru prajituri, gem sau paste.

Poti alege greutatea painii, avand trei programe: 500 g, 750 g si 1.000 g si trei setari pentru nivelul de rumenire al crustei: deschis, mediu si inchis.

Ca sa te asiguri ca ai deja paine calda, atunci cand vei ajunge acasa, fara sa mai ai grija timpului alocat pentru realizarea ei, poti programa prepararea ei cu pana la 15 ore. In plus, Bread&Baguettine detine functia de mentinere la cald dupa sfarsitul programului de o ora.