Bonduelle Romania a adaugat o gama noua de produse in portofoliu lansand Bonduelle Vapeur, o gama de legume congelate gatite la aburi si imediat congelate.
Potrivit Bonduelle cu ajutorul acestui procedeu legumele isi pastreaza gustul, proprietatile nutritionale si culoarea.
Gama cuprinde fasole verde pastai, fasole galbena pastai, broccoli si mazare boabe.
“Legumele au fost culese, pregatite la aburi si congelate in cateva ore pe parcursul unei zile. Pregatite astfel, este dovedit stiintific faptul ca legumele pregatite la aburi au mai multa vitamina C decat cele congelate.”, a declarat Monica Rosu, Marketing Manager la Bonduelle Balkans.
Legumele Bonduelle Vapeur au inlocuit treptat produsele standard care sunt in sortimentele mazare verde boabe dulce, fasole verde fina, broccoli, fasole galbena fina. In toamna acestui an, urmeaza sa dezvolte gama cu amestecuri noi de legume din aceeasi gama, Bonduelle Vapeur.
Publicul tinta vizat de lansarea Bonduelle Vapeur este reprezentat de femeile intre 22- 55 de ani, din mediul urban, cu venituri medii si peste medie.