Magazinul online Carrefour introduce o noua optiune de plata in rate cu 0% dobanda prin cardurile Carrefour MasterCard, facilitate disponibila pana la data de 31 martie 2015 pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si in localitatile limitrofe.

CarrefourAstfel, achizitiile de pe site-ul carrefour-online.ro pot fi platite si cu cardurile Carrefour MasterCard in 3, 6 sau 12 rate cu o% dobanda.

Posesorii cardurilor Carrefour MasterCard se bucura de cel mai mare numar de rate cu 0% dobanda – 12 luni,  in conditiile in care pot achizitiona orice tip de bunuri: produse alimentare, electronice si electrocasnice, accesorii pentru casa sau alte articole.

Cei interesati de obtinerea unui card de cumparaturi Carrefour MasterCard se pot adresa operatorilor Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour. Cererea de emitere se proceseaza pe baza actului de identitate si aunui document care sa ateste veniturile (adeverinta de salariu sau talon de pensie), totul desfasurandu-se in timpul unei simple vizite intr-un hipermarket Carrefour.

Operatorii birourilor Servicii Finaciare vor oferi pe loc, in maximum 10 minute, un prim raspuns, iar ulterior, in cel mult doua ore de la prezentarea documentatiei complete are loc semnarea contractului.