Producatorul roman de pantofi Denis detine o retea de 35 magazine in tara si in Ucraina. Planurile companiei pentru 2015 includ inaugurarea a peste 10 magazine.

Extindere DenisIn prezent producatorul detine in Romania magazine in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Sibiu, Bacau, Roman, Galati, Craiova, Iasi, Suceava si Cluj cu ajutorul carora a vandut anul trecut 160.000 de perechi de pantofi.

In 2015, sunt programate investitii de 400.000 de euro in inaugurarea a peste 10 magazine in tara, dar si extinderea in strainatate, amanata de la finalul anului 2014, pentru prima parte a acestui an. Tarile vizate sunt, in continuare, Statele Unite ale Americii, Germania, Austria.

Investitia vine dupa ce si-a consolidat productia si platforma de vanzare online.

La nivelul anului 2014, valoarea investitilor s-a situat la un milion de euro, banii fiind directionati in principal catre zona productie, design si platformelor de vanzare online pe care le-am lansat in partea a doua a anului trecut. Clientii au cumparat din magazinele noastre online de aproximativ 100.000 de euro. De asemenea, pe parcursul lui 2014 am acordat o mai mare atentie amenajarii unitatilor si, unde a fost cazul, am reamenajat”, spune Ana Cornea, manager si actionar al Denis Romania.

Denis este un producator roman de pantofi, cu activitate de peste 25 ani pe piata. Compania detine o fabrica la Suceava. In prezent, reteaua de magazine numara 35 de unitati (10 Why Denis si 25 Anna Cori & All Shoes). Alte trei unitati ale retelei sunt la Kiev (doua magazine Denis si unul Why Denis).

In 2014 a obtinut o cifra de afaceri de 10,5 milioane de euro, in crestere fata de anul precedent, cand rulajul s-a situat in jurul valorii de 9 milioane de euro.

Potrivit companiei, trendul ascendent inregistrat in 2014 va fi pastrat si anul acesta, cand tinta este de 15 milioane de euro.