Colectia Stefanel primavara-vara este compusa din piese distincte, usoare si practice, caracterizate de nota italieneasca a brandului.

Stefanel Fiecare piesa are un spirit proaspat si confortabil. Purtate comod, rochiile lungi, pelerinele si top-urile boeme reprezinta elementele principale ale colectiei, alaturi de atemporalul „stil marinaresc” si asimetricele „dungi verticale”, care exprima o atitudine nedefinita, dar rafinata.
Stefanel2
Rochiile tricotate si elegante sunt in centrul atentiei. Sunt foarte lungi, monocrome, naturale, cu taieturi largi si cu siguranta foarte diferite. Taieturile sunt ample si fara o forma precisa. Se simte eleganta care se apropie de vestimentatia de strada.

Ultima parte a colectiei a fost numita „roz tropical” si se potriveste cu starile de vara tarzie: rochii tip tunica si caftane in nuante deschise de roz delicat si verde-gri, perfecte pentru a fi combinate cu sandale din piele intoarsa si o geanta de paie.

Gama de culori provoaca un sentiment de prospetime fina, de la albastrul indigo pal la camasile barbatesti. Trendul sezonului consta in nuante pamantii, echilibrate cu galben luminos, gri perlat si argintiu, rosu inchis si tonurile pastelate ale sfarsitului de vara.