Magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City adauga linia young a casei de moda Valentino, REDValentino, in portofoliu.

RedValentino

Colectia REDValentino propune o tema nonconformista: “O Cenusareasa moderna care ajunge la Las Vegas dupa ce a trait o poveste de dragoste cu un marinar”, conform declaratiilor directorilor creativi Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli.

Bulinele, dungile navy, elementele florale, aplicatiile pretioase si transparentele sunt elementele cheie ale acestei colectii care mixeaza cu multa creativitate rochiile si fustele flirty si feminine in nuante dulci si pastelate cu piesele utilitare, jachetele biker si topurile cropuite. Elementele ludice si functionale sunt armonios echilibrate in aceasta colectie al carui touch final este dat prin intermediul accesoriilor: sandale cu platforma purtate cu sosete cu buline si genti mesager din piele. Paleta cromatica variaza de la nuantele de contrast: bleumarin, negru, alb, caramiziu si galben solar pana la bleu si roz fondant, conturand o femeie deopotriva delicata si suava, cat si indrazneata si curajoasa!