Duraziv, producator autohton de pe piata materialelor de constructii din Romania, lanseaza vopseaua lavabila igienizanta pentru baie si bucatarie.

Noul produs este special conceput pentru a preveni igrasia si mucegaiul  in incaperi cu nivel ridicat de umiditate si insuficient ventilate, precum baia si bucataria, precum si pentru a bloca pe termen lung reaparitia acestora.

Tehnologia cu micro-capsule de biocid asigura o eliberare treptata a substantei active ceea ce confera protectie de durata la actiunea sporilor de mucegai, inclusiv in conditii de umiditate. Peretele continua sa respire, pelicula fiind perfect permeabila la vapori, dar impermeabila la apa. Ambalajul nou permite aplicarea direct din tava.

„Vopseaua lavabila pentru Baie si Bucatarie este in primul rand o solutie sanatoasa pentru spatii cu umiditate ridicata, un produs usor de aplicat de oricine si perfect pentru curatenia de primavara. Inca de la infiintarea diviziei de vopsele si tencuieli decorative, ne-am propus sa avem in portofoliu produse cu continut scazut de substante nocive, pentru a proteja atat sanatatea clientilor nostri, cat si mediul”, spune Manuela Martin, director de marketing Duraziv.