Producatorul autohton de camasi Brainconf deschide un nou magazin in cadrul galeriilor Grand Avenue ale hotelului J.W. Marriott, cu produse destinate strict segmentului de lux.

Brainconf”Lansarea magazinului de pe The Grand Avenue demonstreaza faptul ca astazi, la 65 de ani de la infiintarea acestui brand, suntem pregatiti sa ne extindem pe segmentul de lux atat cu colectii exclusive, cat si cu concept store-uri care sa impresioneze prin abordarea unica si prin customer service remarcabil. Acestia sunt pilonii pe care ne bazam expansiunea”, a declarat Madalina Dragan, director general al Braiconf.

In cadrul concept store-ului de 55 de metri patrati din galeria The Grand Avenue, Braiconf a dezvoltat o colectie capsula pentru care au fost utilizate tehnologii superioare precum Dry & Fly ce presupun finisarea camasilor non-iron, obtinandu-se astfel o tesatura fina pentru piele si o intretinere ulterioara usoara a camasii. Un alt element utilizat in realizarea colectiei se refera la tesaturile cu Aloe Vera care nu contin substante chimice si ofera un grad ridicat de protectie pentru pielea sensibila.

Braiconf lanseaza in cadrul magazinului serviciul Braiconf Express, ce le ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de o camasa made-to-measure in doar 24 de ore. Compania a introdus acest serviciu pentru a putea satisface nevoile din zona de business.

Brainconf