Retailerul electroIT DOMO  lanseaza, cu ocazia Zilei Copilului,  campania de donare de jucarii derulata sub sloganul „Jucaria ta va fi zambetul lor!”.

domoCampania se va desfasura in perioada 15-31 Mai  si se adreseaza tuturor celor care doresc sa aduca un zambet pe fetele copiilor fara posibilitati.

Jucariile stranse pana la data de 31 Mai vor fi donate catre 90 de centre de copii din intreaga tara. In fiecare magazin DOMO din tara, cat si la sediile DOMO din Bucuresti si Targu-Secuiesc vor fi amenajate spatii special semnalizate cu vizualul campaniei in care se vor colecta jucariile donate. Fiecarei persoane care se va alatura campaniei, prin donarea unei jucarii, i se va oferi o ciocolata.

In paralel cu actiunea de donare de jucarii se desfasoara o campanie cu vouchere.  Pentru orice achizitie efectuata in perioada 15-25 Mai, clientii vor beneficia de un voucher cu 5% reducere, ce poate fi utilizat neconditionat la orice achizitie ulterioara. Nefolosind reducerea oferita pe voucher, clientul va contribui la aceasta campanie deoarece  contravaloarea acestora va fi folosita de DOMO tot in scopul achizitionarii de jucarii, urmand ca acestea sa fie donate, de asemenea, centrelor de copii din tara.