Saptamana trecuta lantul de supermarketuri Profi a deschis cinci noi magazine la Arad, Buzau, Oradea, Panciu si Tinca cu o suprafata totala de peste 2.100 mp.

Profi si scolariteleMagazinul din Arad functioneaza in format City la parterul unei cladiri comerciale de pe str. Abrud nr. 105 A. Are o suprafata totala de 309 mp.

Situat la parterul unei cladiri comerciale de pe Str. Obor, D2, Bazar, magazinul  din Buzau functioneaza in format Standard, avand o suprafata totala de 552 mp.

In Oradea, noul magazin Profi este situat pe blv. Dacia nr. 40, la parterul unei cladiri comerciale, si functioneaza in format City, cu o suprafata totala de 314 mp.

La randul ei, unitatea din Panciu este un magazin in format standard, situat pe str. Ciprian Porumbescu la parterul unei cladiri comerciale. Are o suprafata totala de 598 mp.

In ce priveste magazinul Profi din comuna Tinca, jud. Bihor, el este situat la parterul unui imobil si functioneaza in formatul experimental Mini avand o suprafata totala de 411 mp.

Profi isi extinde astfel acoperirea nationala la un total de 143 de localitati.