B.U. pregateste pachetele pentru sezonul cald ce ofera protectie cu rol antiperspirant. Acestea contin deodorante si geluri de dus din gama in action si costa 10,85 de lei.

B.U. in action range(1)Pachetul B.U. in action cu deo Protect Plus si gel de dus Yogurt & Papaya

Antiperspirantul B.U. in action Protect Plus asigura protectie de 48h impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute. Protect Plus, cea mai recenta lansare a gamei, contine tehnologia NeutrOdor care neutralizeaza mirosul neplacut. Lotusul albastru din compozitie are capacitati emoliente si hidratante si ajuta pielea sensibila sa-si pastreze supletea si aspectul sanatos. Gelul de dus Yogurt & Papaya vine la pachet cu o experienta exotica si cu actiune hranitoare pentru piele.

Pachetul B.U. in action cu deo Sensitive si gel de dus Yogurt & Fig
Antiperspirantul B.U. in action Sensitive asigura protectie de 48h impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute, in timp ce protejeaza pielea delicata a axilei, fiind special conceput pentru a-i asigura acestei zone nivelul optim de hidratare. Gelul de dus Yogurt & Fig rasfata pielea cu o spuma bogata in extract de iaurt si smochina, iar Nutri Moist, complexul de agenti a caror misiune este hidratarea, intregeste rasfatul, asigurand hidratarea pielii in profunzime.

Pachetul B.U. in action cu deo Fresh and Clean si gel de dus Cool Maracuja
Extractul de nufar din formula antiperspirantului B.U. in action Fresh & Clean are proprietati de calmare a pielii iritate. Utilizat imediat dupa dus, asigura protectie de 48h impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute, iar pielea se bucura de o senzatie de prospetime pe durata intregii zile. Gelul de dus in action Cool Maracuja are o aroma exotica ce te duce instant cu gandul la insule primitoare si veri lungi.

Pachetul B.U. in action cu deo Soft Skin si gel de dus Bingo Berries
Antiperspirantul B.U. in action Soft Skin, pe baza de extracte florale, a fost conceput special pentru pielea sensibila si supusa agresiunilor, a axilei. Soft Skin asigura protectie de 48h impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute. Gelul de dus Bingo Berries, cu fructe de padure, are o aroma delicioasa si o doza consistenta de vitamine si antioxidanti perfecti pentru ingrijirea pielii.