Clientii hypermarketului Cora de pe Soseaua Alexandriei din Bucuresti isi pot achita, incepand din luna iunie, cumparaturile la casa direct de pe smartphone, prin aplicatia mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de Netopia mobilPay.

Cora AlexandrieiUrmeaza ca in timp toate magazinele Cora sa ofere si acest serviciu clientilor lor.

Aplicatia mobilPay Wallet poate fi descarcata gratuit pe toate terminalele smart. Odata ce utilizatorul si-a inregistrat un card in aplicatie, plata cumparaturilor in hipermarketul cora se va putea face foarte rapid, prin scanarea unui cod QR, afisat la casa de marcat.

Datele Netopia arata ca numarul tranzactiilor procesate prin intermediul portofelului digital mobilPay Wallet a crescut de 10 ori in primul trimestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce valoarea lor a crescut de trei ori in acelasi interval.

Lansata in martie 2013, aplicatia mobilPay Wallet este disponibila pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS, Android si Windows Phone. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play, App Store, si poate fi folosita pentru pentru plata facturilor la utilitati, reincarcarea cartelelor preplatite, plata notei la restaurante sau pentru produse si servicii furnizate de comerciantii parteneri.