Roca aduce si noi oferte pentru seturi complete de dus cu un design accesibil tuturor.

RocaColectia Monodin este un reper in portofoliul Roca, inspirata din eficienta si pragmatismul designului rafinat in timp. Colectia este revizuita in fiecare sezon pentru a include ultimele tehnologii, in timp ce designul modern, urban si elegant se potriveste fiecarui spatiu de baie. De aceea colectia Monodin este una dintre cele mai solicitate atunci cand se doreste modernizarea spatiului din baie.

– Setul include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil  din colectia Stella de 700 mm, la pretul 829 lei (TVA inclus).

Esmai urmeaza un design sobru, compact, fara linii extra. Cu toate acestea, colectia are un aer urban ce permite simplificarea designului din baie si reinterpreteaza intregul spatiu pentru o eleganta sofisticata.

– Setul include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil  din colectia Stella de 700 mm, pentru 999 lei (TVA inclus). Dusurile au trei functiile de Puls, Ploaie si Soft.
Oferta pentru cele doua seturi aduce si o garantie de 5 ani pentru toate produsele din set.
Ambele colectii de baterii includ tehnologii patentate Roca ce permit setarea exacta a debitului de apa si a temperaturii.