INNOBYTE lanseaza platforma de magazin online Magstoria – o solutie pentru firmele care vor sa porneasca pe drumul comertului online

magstoriaDezvoltata pe platforma Magento, platforma  integreaza toate instrumentele necesare desfasurarii activitatii: plata online prin PayU, livrare prin Fan Courier si integrare cu eMAG Marketplace.

Magstoria reprezinta un magazin online “la cheie” a carui implementare dureaza maxim 5 zile, dezvoltat pentru a raspunde tendintei de crestere a comertului online din Romania si se adreseaza exclusiv acestei piete.

“Avand peste 9 ani de experienta in dezvoltarea de magazine online pentru companii mari precum Fashion Days, Altex sau iStyle, dorim sa oferim si companiilor la inceput de drum sau care nu au inca un magazin online, posibilitatea de a profita de un canal de vanzari aflat in plina expansiune. Practic, Magstoria este magazinul online prin care noi, cei de la Innobyte, aducem experienta enterprise catre companiile mici si mijlocii din Romania”, Catalin Bordei, Director Operatiuni, Innobyte

Magazinele au design responsive, permit  facturarea conform legislatiei din Romania, direct din platforma de administrare.