Lantul de supermarketuri Penny Market si-a deschis primul magazin din Zimnicea, judetul Teleorman, pe strada Eroilor.

Penny-MarketPenny Market din Zimnicea ocupa o suprafata de 800 mp si are 68 de locuri de parcare.

Aceasta este a 6-a unitate deschisa de retailerul german in judetul Teleorman, magazine Penny Market aflandu-se deja in Alexandria, Turnu Magurele si Rosiorii de Vede.

„Dupa cum si-a obisnuit cumparatorii, si locuitorii din Zimnicea vor gasi in magazinul Penny Market din orasul lor o gama variata de produse alimentare si nealimentare, un raion de brutarie, de la care nu lipsesc painea proaspata si produsele de patiserie calde”, au afirmat reprezentantii retailerului.

In perioada 8 – 14 iulie, in fiecare zi, in noul Penny Market Zimnicea, posesorii Cardului Penny beneficiaza de Happy Days, respectiv zile cu reducere de 20% la o anumita categorie de produse: mezeluri (miercuri, 8 iulie), produse congelate, fara inghetata (joi, 9 iulie), cafea (vineri, 10 iulie), detergenti de rufe (sambata, 11 iulie), ketchup & mustar (duminica, 12 iulie), conserve de legume si fructe (luni, 13 iulie), ciocolata si praline (marti, 14 iulie). Cardurile Penny se acorda pe loc in magazin, in baza completarii unui simplu formular.