Gusturi Romanesti Moghioros este al doilea magazin Mega Image cu produse cu specific romanesc, realizate dupa retete traditionale, autentice.

Magazin Gusturi Romanesti„La cinci luni de la deschiderea primului magazin Gusturi romanesti, suntem bucurosi sa anuntam ca vom continua demersurile strategice de dezvoltare pe segmentul produselor traditionale sub marca Gusturi romanesti. Prin deschiderea celui de-al doilea magazin dedicat ne consolidam angajamentul si mai facem un pas in a le oferi consumatorilor gusturile traditionale si autentice”, a declarat Vasileios Stavrou, Director General al Mega Image.

Magazinul Gusturi romanesti Moghioros include o selectie de peste 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe si legume, lactate si branzeturi, delicatese, congelate, carne proaspata, panificatie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, bauturi si artizanat.

„Magazinele Gusturi romanesti reprezinta un diferentiator pe piata retail din Romania. Pentru a aduce in magazin produse cu specific, traditionale romanesti, facem eforturi sustinute in a identifica cea mai buna oferta disponbila la producatorii locali” a declarat Adrian Nicolaescu, director Marketing al Mega Image.

Noul magazin Gusturi romanesti, situat pe bulevardul Drumul Taberei, nr. 40-44 E, sector 6, Bucuresti, s-a deschis pe spatiul fostului magazin Angst preluat anul trecut si redeschis sub denumirea Mega Image Moghioros 2 si are o suprafata de vanzare de aproximativ 134 mp.