Lantul de magazine de bricolaj Hornbach va inagura in aceasta toamna primul sau magazin din Sibiu. Cum va arata?

Magazinul Hornbach din Sibiu

„Noul nostru magazin va pune la dispozitia clientilor aproximativ 30.000 de produse mereu pe stoc, iar specialistii nostri vor fi atent pregatiti pentru a oferi consultanta tuturor clientilor, in proiectele pe care le desfasoara”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach Romania.

Magazinul cu o suprafata de circa 12.000 mp va adaposti peste 90 de modele de parchet laminat, peste 8.000 de metri patrati de mochete, traverse si linoleum, 8.000 de becuri si 6.000 de metri liniari de metraj pentru perdele si draperii. Totodata, sibienii vor avea la dispozitie cel mai mare sortiment de suruburi si dibluri cu peste 1.500 de marimi si tipuri de produse si peste 2.300 de articole in raionul de gresie si faianta.

Un aspect important al magazinului din Sibiu este accentul pus pe sortimentul de lemn. Gama va va include toate cele necesare pentru constructia unei case, pornind de la sipci, grinzi, placi masive de lemn incleiate din diferite esente, dar si un sortiment variat de lemn de terasa.

„Referitor la materialele de constructie, particularitatea acestui magazin este depozitul de materiale grele ce se intinde pe o suprafata de circa 1.700 metri patrati si de unde clientii isi vor putea alege dintr-o gama larga de caramizi, peste 350 de modele de pavaje, BCA, plase sudate sau fier de constructie”, a completat reprezentantul companiei.

In ceea ce priveste departamentul special dedicat produselor de gradina, compania va aloca acestuia o suprafata de 2.700 metri patrati, oferind un spatiu special amenajat pentru produsele de gradinarit in cadrul careia clientii vor putea gasi peste 400 de specii de plante, unelte necesare, mobilier de gradina si alte tipuri de produse.

O alta noutate adusa de Hornbach pe piata sibiana o reprezinta zona de ZOO si acvaristica, arie special dedicata iubitorilor de animale. Acest departament al magazinului pune la dispozitia clientilor peste 150 de specii de pesti si peste 2.000 de articole din gama de hrana si accesorii pentru animale.

Nici zona de decoratiuni interioare nu face exceptie, Hornbach oferind peste 300 de modele de tablouri si 200 rame foto clasice sau moderne, peste 600 de articole creative pentru pictat si decorat, dar si peste 100 modele de tapet. Totodata, reprezentantul companiei a anuntat ca, in cadrul noului magazin, se vor putea mixa peste 1 milion de nuante de vopsea.