Marca proprie Billa – Bun, din Romania! – a ajuns la un sortiment de peste 60 de legume, fructe, lactate si mezeluri din regiuni precum Prahova, Buzau, Sibiu, Maramures  sau Tara Fagarasului.

Billa Romania 76BILLA Romania colaboreaza cu furnizori selectati cu atentie pe baza unor criterii clare. Sortimentatia oferita, respectarea normelor in vigoare, dar si apartenenta la asociatii locale sau nationale care ii califica drept producatori romanesti/locali sunt elemente esentiale in selectia finala.

Marcel este unul dintre producatorii de mezeluri din Moldova, care le ofera clientilor BILLA salamul si carnatii tocati din satar, muschiuletul de porc copt la jar, sunculita afumata cu fum natural, salamul Victoria, salamul casei precum si preparatele specifice Craciunului, ca toba, leberul si caltabosul.

Un alt furnizor de carne pentru Bun, din Romania! este Agro Ardeal, cel mai mare producator roman de carne si produse din carne din judetul Bistrita-Nasaud. De asemenea, un important aport in sortimentul Bun, din Romania! il are furnizorul Valmar care produce renumitii Carnati de Plescoi.

Morandi, furnizorul de carne de pui,  este primul fermier din tara care a introdus furajarea pasarilor pe baza de cereale integrale bob intreg, astfel incat puiul sa aiba gustul de odinioara.

Lactatele si branzeturile provin de la furnizori din zone ale tarii cu traditie in acest domeniu. Producatorul CRIS SIB LACTO din Arad face parte din Asociatia Marginimea Sibiului si furnizeaza telemea de oaie de Sibiu, telemea proaspata sau maturata de bivolita, capra si vaca.

Erbalact este un producator de lactate din localitatea Nucet, judetul Dambovita, iar producatorul Lacto Solomonescu furnizeaza produse  din judetul Botosani.