Decathlon lanseaza in perioada 1 octombrie – 1 noiembrie editia de toamna a Trocathlon – targul de articole sportive second hand destinat pasionatilor de sport.

Decathlon PloiestiTrocathlon este un targ de articole si echipamente sportive second hand, aflate in stare buna, dintr-o gama variata de discipline sportive, la care clientii interesati participa gratuit, beneficiind de consilierea permanenta a specialistilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diversi producatori, nu doar cele achizitionate din magazinele Decathlon.

Participantii  isi pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu mentiunea ca acestea sa fie in stare functionala. Conform regulamentului, clientul care doreste sa vanda aduce produsul la magazin, stabileste impreuna cu un specialist Decathlon un pret care sa-i creasca sansele de vanzare si il lasa la magazin pe toata perioada targului. Produsul este depozitat in conditii sigure, iar daca se vinde, clientul va fi anuntat imediat si va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea pretului de vanzare. Daca nu se vinde, il poate lua inapoi sau poate decide sa il doneze unei asociatii caritabile. Lista produselor care nu sunt acceptate la vanzare este disponibila pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.

Decathlon ofera, de asemenea, suport si consiliere de specialitate celor care doresc sa cumpere articole si echipamente sportive la un pret foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achizitiona produsul la pretul cerut de vanzator fara alte comisioane.