Liebrecht & wooD Group continuă strategia de creștere pe piețele-cheie din Europa Centrală și de Est și își consolidează echipa de senior management prin numirea a doi noi directori generali în România și Polonia. Sorin Ioan Blaga și Mariusz Kozłowski vor prelua noile funcții la jumătatea lunii ianuarie a anului 2016. Grupul va continua, de asemenea, să dezvolte noi proiecte atractive pe ambele piețe.

Sorin Ioan Blaga va conduce filiala din România a Liebrecht & wooD Group. „Sunt încântat să mă alătur echipei Liebrecht & wooD Group – un dezvoltator cu o prezență îndelungată și neîntreruptă pe piața competitivă din România. Am admirat întotdeauna spiritul inovator și impactul pe care proiectele derulate de companie l-au avut asupra pieței locale și vreau să contribui la continuarea acestui succes în viitor. Sunt bucuros să fac parte din noi inițiative, cum este Frumușani Residential Park, un proiect care întărește rolul de pionierat si viziunea pe termen lung a Grupului, în România. Cred cu tărie că nivelul ridicat al standardelor companiei, deopotrivă în business și în execuția proiectelor, vor contribui în mod semnificativ la conturarea pieței imobiliare in viitor”, a spus el.

Sorin Ioan Blaga

În cei peste 25 ani de experiență profesională, Sorin Ioan Blaga și-a demonstrat competențele în poziții de top management printre care Marketing Director în cadrul Philip Morris Romania și Bulgaria, Adevărul Holding sau Otter Distribution Romania, respectiv Vice-Președinte Marketing, Comunicare și Corporate Affairs în cadrul Rompetrol Group sau Managing Director al Wave Division Group, unul dintre cei mai mari jucători pe piața serviciilor de publicitate la punctul de vânzare.

Grupul Liebrecht & wooD operează de peste 20 de ani pe piețele comerciale imobiliare din Polonia, România și Rusia unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail și industriale cu o suprafață totală de aproape jumătate de milion de metri pătrați. Grupul cuprinde mai multe entități, incluzând dezvoltatorul Liebrecht & wooD, Grupul FASHION HOUSE, responsabil de implementarea și gestionarea conceptului de outlet center pe piețele emergente, precum și compania de property management WeCARE ce operează în Polonia.

Activitatea Liebrecht & wooD Group în Polonia va fi condusă de Mariusz Kozłowski, unul dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniul imobiliar din Polonia. Timp de 14 ani, a fost membru în Consiliul de Administrație al GTC, fiind implicat în dezvoltarea și administrarea de proiecte de birouri și retail cu o suprafață cumulată de aprox. 400,000 m.p. în Polonia, precum și în prima listare a unei companii imobiliare pe Bursa de Valori din Varșovia (WSE).