Rețeaua de magazine Profi intenționează să accelereze expansiunea cu ajutorul unui împrumut de 177 milioane de lei luat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Raiffeisen Bank.

profi deschidere”Planul  Profi de afaceri pentru următorii trei ani prevede un ritm de deschideri de cel puțin 100 de magazine anual”, a declarat Dumitru Dragomir, directorul financiar al Profi Rom Food. “Pentru a ne atinge obiectivul, am contractat în această lună un împrumut în format club loan care să ne asigure resursele financiare necesare”.

La rândul său, Matteo Patrone, Directorul Regional pentru România și Bulgaria al BERD, a declarat : “Suntem încântați să susținem Profi în procesul de deschidere a sute de noi magazine în micile orașe din România, oferind clienților oportunitatea de a cumpăra alimente accesibile în localități de proximitate”.

Profi a deschis, săptmâna aceasta, încă două magazine, la Târgu Jiu și Rucăr, ajungând astfel la 382 de magazine pe piața românească în 181 de localități.

Magazinul din Târgu Jiu are o suprafață de vânzare de 480 de metri pătrați, iar cel din Rucăr are 380 de metri pătrați.