Selgros compact

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, a inaugurat  joi, 26 mai 2016, al 20-lea magazin al rețelei din România și prima sa unitate în format compact, la Târgu Mureș.

“Noul nostru magazin din Târgu Mureș este primul dintr-o serie ce reprezintă vârful de lance al adaptării și expansiunii Selgros. Modelul său de operare ne va permite să fim foarte flexibili la nivel sortimental. Ne vom acorda un spațiu amplu de creare a ofertei pentru a răspunde nevoilor clienților și vom urmări în permanență modul în care specificul zonei influențează cererea de produse și servicii”, a declarat, într-un comunicat, Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Cu o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de 10.000 mp ai unităților standard Selgros), magazinul respectă accentul pus de Selgros pe competența sa în produsele alimentare și gastronomie. Noul format de magazin a fost lansat în premieră pe piaţa românească, el nefiind încă dezvoltat de nicio altă filiala a Transgourmet.

Structura acestuia integrează conceptul de ”piață”, adoptat de către companie începând cu 2014 – cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie. De asemenea, magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, carne și specialități.

În plus, noua unitate asigură un spațiu reprezentativ, dedicat, cu articole pentru copii, de la jucării și accesorii până la îmbrăcăminte și produse alimentare specifice.

Compania se află în proces de construcție și amenajare cu cel de-al doilea magazin în format nou, care urmează sa fie inaugurat la Alba Iulia în a doua parte a anului.

Selgros Cash&Carry România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001. Din anul 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.