Brutarie Paul Constanta

Lanţul franţuzesc de brutării Paul a deschis o nouă unitate în mall-ul City Park din Constanţa, în urma unei investiții de 450.000 de euro. Noua brutărie a fost deschisă în 26 mai, are o suprafaţă de 137 mp, este prevăzută cu 48 de locuri şi este amplasată la parterul mall-ului de lângă parcul Tăbăcăriei, în aripa nouă – Intrarea Nord.

„Odată cu deschiderea noii brutării Paul, ne-am propus să aducem mai aproape de constănţeni o mică parte din aromele Parisului”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

În noua brutările Paul, 30 de angajaţi vor deservi zilnic clienţii, care vor avea la dispoziţie o gamă diversificată de produse preparate după reţete tradiţionale franţuzeşti.

Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare, deserturi precum macarons, eclere, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes plus o gamă diversificată de pâini.

Constanţa este cel de-al patrulea oraş din România în care Paul se extinde, după Bucureşti, Ploieşti şi Cluj-Napoca. Designul noii brutării păstrează elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor franțuzești rustic şi chic, asemeni brutăriilor tradiţionale.

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru calitatea produselor servite în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent, în sistem de franciză, începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 15 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center) şi Constanţa (City Park Mall). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.