quickmobile

Rețeaua QuickMobile, specializată în comerțul cu telefoane mobile și accesorii, își continuă planul de extindere pe piața locală prin deschiderea unui magazin în franciză, la Pitești.

Pitești este cel de-al treilea oraș din cele șase vizate de companie pentru deschiderea de unități comerciale în franciză, în acest an.

 Programul de extindere, demarat în luna iunie de QuickMobile și implementat deja în Sibiu și Ploiești, se adresează oricărui antreprenor din Pitești care înțelege avantajele unei afaceri de tech-retail la cheie. Pasiunea pentru telefoane și gadget-uri, dar și cunoașterea pieței locale de profil sunt principalele atribute ale viitorului partener al companiei.

”Evoluția economică a Piteștiului ne-a determinat să extindem aici rețeaua de francize. Modelul de business pe care îl aducem aici a fost testat deja în ultimii 10 ani”, a declarat Cosmin Cosma, Director Reţea Francize QuickMobile.

După Sibiu, Ploiești și Pitești, strategia companiei include, în acest an, extinderea rețelei de magazine în franciză și în alte orașe mari din țară, precum Brașov, Oradea și Târgu Mureș.

Planul de dezvoltare va fi continuat și în cursul anului viitor și vizează deschiderea de noi locaţii în franciză, în orașe precum Craiova, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galați, Focșani, Piatra Neamț și Buzău dar și în București.