Compania Mega Image continuă extinderea rețelei în Brașov, inaugurând cel de-al zecelea magazin de proximitate Shop&Go din acet oraș, unde retailerul deține și două supermarketuri Mega Image. Brașovul este, de altfel, al doilea oraș ca importantță pentru retailer după București, unde deține marea majoritate a magazinelor sale.

Noul magazin Shop&Go este situat și are o suprafață de vânzare de aproximativ 109 de metri pătrați.

shop_go_magazin

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 482 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte.

Rețeaua de magazine, care este controlată de grupul belgian Delhaize cuprinde 216 supermarketuri Mega Image, 264 magazine Shop&Go și două unități comerciale Gusturi românești.

Față de anii anteriori, Mega Image și-a încetinit ritmul de extindere, în contextul în care principala piață pe care operează, Bucureștiul și împrejurimile sale, sunt bine acoperite de retailer.

Mega Image a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 3,5 miliarde de lei, cu o creștere de aproape 30% față de anul precedent.