lidl

Deși  cele mai vechi magazine Lidl au mai puţin de cinci ani de activitate pe piața românească, fiind deschise în urma rebrandingului magazinelor Plus, preluate de retailerul german de la grupul Tenglemann în 2010, Lidl deja derulează lucrări de reamenajare în unele din magazinele sale.

Ultimul anunţ în acest sens vizează magazinul de pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B, care va fi închis timp de aproape o lună, până pe 18 august.

„Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl va avea un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, alături de elemente de ambient precum imagini color și mesaje realizate din litere volumetrice decorative”, spun reprezentanții Lidl.

Totodată, procesul de reamenajare va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, în urma înocuirii întregului sistem de climatizare.

Pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele, grupele de marfă vor fi reamenajate, iar pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 18 august, și până duminică, 21 august, magazinul Lidl de pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B va avea oferte speciale și reduceri pentru clienți.

Lidl a mai închis, în luna iunie, magazinul din Popești-Leordeni pentru remodelare.

Lidl face parte, alături de rețeaua de hipermarketuri Kaufland, din grupului german Schwarz. Lidl România a avut, în 2015 o cifră de afaceri de un miliard de euro, în creștere cu peste 20% față de anul precedent.