Profi, rețeaua cu cel mai mare număr de magazine din România, își continuă extinderea în mediul rural. Astfel, săptămâna trecută, Profi a inaugurat trei noi magazine în localitățile Bîrca (județul Dolj), Văcărești (județul Dâmbovița) și Hoghiz (județul Brașov). Toate sunt operate sub brandul Profi Loco, destinat mediului rural.

PROFI Flamamanzi

Magazinul din Bîrca este situat pe strada Mihai Viteazu nr. 264 și are o întindere totală de 311 m2, din care suprafața de vânzare este de 208 m2. Unitatea comercială din comuna Văcărești, situată pe strada Principală nr. 649B, dispune de o suprafață totală de 364 m2, cu o sală de vânzări de 213 m2. La rândul său, unitatea Profi Loco din Hoghiz este situată pe strada Făgărașului nr. 161 și are o suprafață totală de 380 m2 din care spațiul de vânzări măsoară 243 m2.

Rețeaua Profi este administrată de compania poloneză Enterprise Investors și  și numără 433 de unități comerciale Profi, Profi City și Profi Loco în 208 localități.

Și retailerii Metro și Carrefour și-au manifestat interesul pentru zona rurală, dar spre deosebire de Profi, rețelele dezvoltate de aceștia (La Doi Pași și Contact), sunt formate din magazine în regim de franciză.