Pizza Hut ParkLake

Pizza Hut își extinde rețeaua de restaurante din București cu o nouă unitate în cadrul ParkLake, noul mall din zona Titan. Odată cu această deschidere, rețeaua Pizza Hut ajunge la 21 de restaurante aflate în București și în țară.

Restaurantul deschis în ParkLake ocupă o suprafață de 250 mp, fiind amplasat la etajul întâi, în zona de food-court. Pentru deschiderea acestei noi unități, a fost necesară o investiție de 420.000 euro, fiind astfel create 30 de locuri noi de muncă.

„Cei care ne vor vizita, vor găsi aici aceleași produse de calitate pentru care vin în restaurantele noastre – de la clasicele rețete de pizza, paste și salate, la preparatele speciale din meniul american”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Restaurantul Pizza Hut din ParkLake oferă clienților posibilitatea de a comanda, pe lângă rețetele din meniul tradițional Pizza Hut și preparatele din meniul „American Dining Experience”, cu o selecție de produse tipic americane. Meniul american conține preparate clasice cum sunt burgerii, aripioarele picante sau coastele de porc, dar și aperitive specifice cum sunt platourile cu pui sau fructe de mare.