KFC ParkLake

Rețeaua de restaurante KFC ajunge la 60 de unități, odată cu noul spaţiu deschis în incinta ParkLake, mall-ul situat în zona Titan din București.

Cu o investiție de 350.000 euro, restaurantul din ParkLake are o suprafață de 170 mp. Sistemul de comandă tip fusion, disponibil și în această unitate, permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile în sală. Noua unitate este la etajul întâi, în zona de food-court.

Deschiderea restaurantului KFC din noul mall a creat 40 de locuri de muncă, oferind beneficii diverse noilor angajați, printre care posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă.

Despre KFC

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, are peste 19.400 de unităţi în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

Despre Yum! Brands

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41.000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican.

În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.