Joi 29 septembrie, Lidl va deschide un nou magazin în Capitală, scrie profit.ro. Situat pe Șoseaua Berceni nr. 3, din Sectorul 4, este al 23-lea centru comercial din rețeaua retailerului german, care se apropie de cota 200 a unităților din țara noastră.

Noul magazin are o suprafață de 1.200 metri pătrați, este deservit de 20 de angajați și dispune de o parcare cu 100 de locuri.

Lidl Belgia

Lidl a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail cu afaceri de 2 miliarde euro, mai scrie sursa citată.

Tot joi 29 septembrie, la Lidl începe „Săptămâna Alpilor”, care propune clienților o gamă de produse nemțești, austriece și elvețiene. Astfel, în rafturi se vor găsi specialități precum tăiței șvăbești (cu ou sau cartofi), tocană cu paste și șuncă în sos picant, mezeluri bavareze, cârnați albi (weisswurst), ciocolată elvețiană, ștrudel vienez de mere și multe alte bunătăți.