Lidl are oferte nu doar pentru clienți, ci și pentru proprii angajați! Potrivit noii grile de salarizare, ce va intra în vigoare de la 1 octombrie, remunerația unui vânzător și a unui lucrător în depozitele Lidl România poate ajunge până la 2.999 de lei brut (cu tichete de masă incluse). Tot de la 1 octombrie, fiecare angajat al Lidl România cu normă întreagă câștigă peste 2.199 de lei brut, sumă ce include valoarea bonurilor de masă.

Trebuie precizat că Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul crește automat în fiecare an.  Același sistem progresiv se aplică și în ceea ce privește zilele de concediu. Astfel, un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea și de 25 începând cu al treilea.

Lidl România se declară ferm susținător al echilibrului dintre viața profesională și cea personală. Astfel, compania este singurul retailer care oferă angajaților săi 2 zile libere de Crăciun și 2 zile libere de Paște, dar și cadouri pentru copii și tichete cadou pentru diferite ocazii.

La Lidl activitatea suplimentară este corect remunerată, iar transportul este gratuit pentru cei care lucrează în depozit. Apoi, pe lângă beneficiile salariale, angajații Lidl România se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, acces la cele mai bune clinici și spitale din țară și, în consecință, la o gamă largă de servicii, cu diferite pachete medicale gratuite. Mai mult, și membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale.

Angajații Lidl beneficiază de programe de dezvoltare profesională, care includ training-uri și cursuri personalizate, adaptate la nivelul profesional și la nevoile fiecărui angajat. Mai mult, pentru a cunoaște întregul univers Lidl, de la magazin la depozit și la departamentele din companie, fiecare angajat beneficiază de planuri de școlarizare sistematică, personalizată.

„Îmbunătățirea calității vieții angajaților Lidl România ne-a ghidat în alcătuirea pachetelor de beneficii. Intenționăm să le dezvoltăm în continuare, acestea reprezentând o prioritate pe termen lung pentru noi. În consecință, vom continua să investim în dezvoltarea personală și profesională a colegilor noștri pentru că ne dorim să fie mândri de echipa din care fac parte și să își construiască în continuare un viitor alături de Lidl.”, a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

lidl-2