Sun Plaza Shopping Center din Piaţa Sudului are trei noi magazine: Il Passo, Uncle John și Raiffeisen Bank.

ilpasso_2

IL PASSO este un retailer de origine română, înființat în anul 1999 și este un brand de încălțăminte premium și accesorii din piele. Produsele IL PASSO fac parte din categoria de modă prêt-à-porter. Noul magazin este situat la parterul centrului comercial și completează rețeaua de 18 magazine existente până acum în România (10 în București și încă 8 în principalele orașe din țară – Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea și Timișoara).

uncle-john

Uncle John este un brand care a luat naștere în 2015 şi a adus pe piața din România un concept nou de ”slow-food”, și anume burgeri gourmet, coaste sau alte produse grill home-made, realizate exclusiv pe bază de ingrediente proaspete, necongelate și rețete reinterpretate. Sortimentele din meniul Uncle John sunt gătite pe loc în restaurant, în fața clientului, și folosesc ingrediente cum ar fi dulceața de ardei, dulceața de ceapă caramelizată, brânzeturile franțuzești și sosuri create după rețete proprii. Decizia de deschidere a celui de-al doilea restaurant Uncle John, situat la etajul 1 în Sun Plaza, este una strategică, fondatorii brandului urmărind astfel să deservească cât mai bine consumatorii din zona de sud a Capitalei.

raiffeisen-bank-sun-plaza

Raiffeisen Bank este al treilea brand care se alătură centrului comercial Sun Plaza, în această toamnă și este situat la etajul 1 al centrului comercial. Rețeaua băncii are peste 480 de agenții în toată țara, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri și 100 de MFM (automate multifuncționale).

Despre Sun Plaza

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită totală de aproximativ 210.000 mp și o suprafață închiriabilă totală de 81.000 mp, fiind administrat de CBRE România și deținut de S IMMO AG.

Sun Plaza are în momentul de față 140 magazine, inclusiv spații de relaxare, cum ar fi cafenele, cinematograf, pistă de bowling, centre destinate copiilor, precum și un food court cu o capacitate de 1.200 locuri. Principalii chiriași-ancoră sunt Cora, Leroy Merlin, Cinema City, Zara, C&A, H&M, Bebetei și Flanco.

În 2015, Sun Plaza a atins recordul istoric de 13,5 milioane de vizitatori. În primul trimestru al acestui an, Sun Plaza a inițiat un amplu proces de remodelare și extindere care va conduce la crearea a 40 de magazine noi, disponibile începând cu primul trimestru din anul 2018.