Altex a inaugurat azi şi deschide mâine pentru public primul magazin greenfield în Bistriţa, pe Calea Moldovei nr. 15A. Unitatea are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi este unul dintre cele mai mari magazine Altex din ţară.

Odată cu această deschidere, reţeaua Altex ajunge la 96 de magazine la nivel naţional.

„Ne bucurăm să anunţăm deschiderea primului magazin greenfield Altex în Bistriţa. Este unul dintre cele mai mari magazine Altex pe care le deschidem anul acesta”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex România.

altex-bistrita

Noul magazin Altex din Bistriţa este al doilea din oraşul bistriţean iar investiţia se ridică la 4 milioane de euro.

Lucrările pentru construcţia magazinului au început încă din luna aprilie a acestui an, fiind o clădire cu 2 etaje şi parcare pentru clienţi.

altex-bistrita-2

Până la sfârşitul anului, Altex va continua procesul de extindere a reţelei de magazine şi de reamenajare a unităţilor existente.

Altex România are în prezent peste 2.000 de angajați. Compania a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 433 milioane de euro, mai mare cu peste 30% faţă de 2014. Pe de altă parte, depăşirea cifrei de afaceri de 500 de milioane de euro în acest an este în grafic pentru Altex, după cum au declarat recent pentru Retailers reprezentanţii companiei.