Grupul Carrefour a deschis astăzi două magazine de tip market, la Năvodari (în județul Constanţa) şi la Giroc (în Timiş). Numărul magazinelor de acest fel din rețeaua Carrefour a ajuns la 117 unități.

Noul supermarket Carrefour din Năvodari este al doilea din localitate și este situat pe strada Albinelor, la numărul 9. Suprafața magazinului măsoară 442 mp, iar pentru clienți este disponibilă o parcare gratuită cu 13 locuri.

De cealaltă parte a țării, în localitatea bănățeană Giroc, noul supermarket inaugurat de Carrefour este situat pe Calea Timișoarei nr. 1. Suprafața acestui spațiu comercial este de 780 mp. Și parcarea este mai generoasă aici, având un număr de 58 de locuri.

Investiția Carrefour în cele două localități se traduce prin crearea de noi locuri de muncă. Astfel, la Năvodari s-au creat 25, iar la Giroc alte 30.

Modelul comercial al magazinelor de tip supermarket Carrefour se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine decât mărcile naționale. De asemenea, în acest tip de magazine, clientii pot găsi sortimente variate de lactate-brânzeturi, produse de măcelărie și băcănie, de panificație și patiserie, precum și legume-fructe și o gamă largă de produse bio și dietetice. De asemenea, se găsesc și lucruri necesare în casă, respectiv produse non-alimentare de igienă și întreținerea locuinței.