AFI Cotroceni va fi deschis ca în fiecare an pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă, oferind vizitatorilor posibilitatea de a-și petrece timpul în centrul comercial și de a face cumpărături pentru pregătirile din această perioadă. AFI Cotroceni va fi deschis atât în cele 3 zile de Crăciun, precum și pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie, cu un program de funcționare special.

Fie că este vorba de cadouri, masa de Crăciun sau Revelion, ori de petrecerea timpului liber, bucureștenii vor avea ocazia să vină în AFI Cotroceni de sărbători, și în acest an. Ei vor fi întâmpinați într-un cadru festiv, își vor putea găsi inspirația la târgul ideilor de cadouri, iar cele peste 300 de branduri au pregătit deja multe promoții și surprize speciale, pentru această perioadă.

„Și în acest an AFI Cotroceni va fi deschis în fiecare zi de Crăciun, precum și de Anul Nou, 1 și 2 ianuarie 2017. Ca în fiecare an, centrul nostru comercial va avea un orar special de funcționare pentru aceste zile. Programul nostru special de sărbători a devenit deja o tradiție, clienții noștri știu deja că pot veni în AFI inclusiv în aceste zile, când majoritatea magazinelor din oraș sunt închise. Sunt persoane care nu au timp să cumpere tot ce și-au propus, timpul este limitat, astfel că răspundem și acestor nevoi. În fiecare an am avut trafic considerabil și în zilele de sărbători, tocmai de aceea vom continua să păstrăm această tradiție.”, a declarat Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager, AFI Europe România.

Pe parcursul sărbătorilor, vizitatorii AFI Cotroceni au la dispoziție o serie de oportunități de distracție și relaxare, precum patinoarul Cotroceni on Ice, roller coaster, spațiile de joacă pentru copii și nu numai. În plus, anul acesta centrul comercial oferă noi opțiuni de distracție iubitorilor de adrenalină, la AFI Aventurier, cel mai mare parc de aventură indoor din Europa, lansat în această toamnă. Atât copiii, cât și adulții pot încerca să parcurgă traseele cu peste 25 de module diferite sau pot alege să se dea pe tiroliana de 110 metri lungime.

Pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă vor fi deschise și cafenelele și restaurantele, astfel că, cei care vor veni în AFI Cotroceni se vor bucura de diversitate gastronomică, cu preparate tradiționale din toate colțurile lumii, în centrul comercial fiind deschise peste 40 de restaurante și cafenele.

De asemenea, hipermarketul Auchan, va avea un program de funcționare special, astfel încât clienții centrului comercial vor putea să își continue pregătirile pentru sărbători și pe parcursul zilelor libere.

Vezi și programul de sărbători al București Mall și Plaza România!

Află programul de sărbători al centrului comercial Veranda!