Orsay a deschis un nou magazin în București, în incinta Veranda Mall. Cu ocazia deschiderii, brandul a lansat și colecția Primăvară 2017. Noul magazin este amplasat la parterul centrului comercial şi ocupă o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

„Pentru noi, prioritar este să oferim clienţilor oportunităţi cât mai atractive de shopping şi de divertisment. Începem anul cu deschiderea unui nou magazin Orsay, ce se adresează publicului feminin şi care defineşte, de peste 30 de ani, tendinţele în modă”, a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall, cu ocazia deschiderii. „Brandul este unul reprezentativ în această industrie şi suntem convinşi că va fi un reper pentru vizitatoarele care vor să îşi exprime feminitatea”, a mai spus reprezentantul centrului comercial.

„Este al 36-lea magazin Orsay din România şi ne bucurăm că am reuşit prin colaborarea cu Veranda Mall să ajungem mai aproape de locuitorii din Obor”, a declarat la rândul său, Alina Chendrean, Orsay Area Manager România & Ungaria. „Scopul brandului este acela de a oferi ţinute actuale la preţuri accesibile, pentru ca toate clientele noastre să găsească la noi acele opțiuni vestimentare care să le evidenţieze personalitatea. Noua colecţie este una îndrăzneaţă, adaptată la moda din metropolele lumii”, a adăugat reprezentanta brandului de fashion.

Orsay are în portofoliu o gamă extinsă de produse potrivite fiecărui stil, care oferă clientelor posibilitatea să iasă în evidenţă, urmând ultimele trenduri în materie de modă. Noua colecție, Primăvară 2017, se remarcă prin contraste, broderii decorative şi dantela de tip ghipură, care înfrumuseţează rochiile cu model floral. De asemenea specifice pentru noua colecție sunt jachetele de tip bomber, creațiile cu accente metalice și cele din stilul elegant-sportiv „athleisure”.

În afară de noul magazin din Veranda Mall, brandul Orsay mai are şapte magazine în Bucureşti și este prezent și în marile orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Sibiu.