Pasionații de sport sunt așteptați în perioadă 10 martie – 2 aprilie 2017 să-și cumpere sau să-și vândă echipamentele sportive în stare bună la cel mai mare târg de articole sportive second-hand din România-Trocathlon.

Târgul se desfășoară la nivel național în toate magazinele Decathlon din România, unul dintre principalii retaileri în domeniul produselor pentru sport.

Interesant este şi că sunt  acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon, care sunt în stare bună de funcționare.

Produsele vor fi prezente atât în magazinul fizic, cât și în catalogul online, acest lucru reprezentând o serie de beneficii pentru participanții la târg:

  •  Produsele vor fi gestionate și adăugate gratuit în catalogul online al târgului Decathlon.
  •  Cumpărătorii vor putea verifica  dacă anumite produse sunt în stoc, economisind astfel timpul de deplasare până la magazin.
  •  Cumpărătorii din alte orașe vor putea cere livrarea produselor dorite contactând magazinul din zona aferentă lor. Livrarea produselor se va face, însă, contra cost, catalogul fiind numai un mijloc de prezentare a produselor depozitate și nu un mijloc de comandă online în acest moment.

Vânzătorii își vor vinde mult mai rapid produsele prin procesul online și pot împărtăși produsele lor din catalog pe rețelele de socializare printr-un singur click.

Rețeaua Decathlon a ajuns astfel să numere 19 magazine în România.

Retailerul a avut vânzări de peste 400 de milioane de lei anul trecut şi continuă să se extindă în  mai multe orașe din țara noastră, primele sale magazine fiind inagurate în București și orașele mari din Ardeal.