Profi a deschis în această săptămână magazine la Țânțăreni (Gorj), Chevereșu Mare (Timiș), Bălăceanca (Ilfov), Periam (Timiș) și Cluj-Napoca, încheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurări de noi magazine. Dintre acestea, șase funcționează în format Loco, cinci sunt City, iar trei în format Standard.

Unitatea din Țânțăreni, judetul Gorj, se află pe strada Principală nr. 65. Funcționează în format Loco și are o suprafață totală de 360 mp, din care sala de vânzări măsoară 220 mp.

Tot în format Loco funcționează și magazinul din Chevereșu Mare, judetul Timiș. Situat pe strada Principală nr. 137, acesta se întinde pe o suprafață totală de 316 mp, din care cea de vânzări este de 189 mp.

În localitatea Bălăceanca, judetul Ilfov, noul magazin Profi City se găsește pe strada Libertății nr. 1 și are o suprafață totală de 372 mp, iar sala de vânzări are 275 mp.

Magazinul Profi din Periam, județul Timiș, funcționează în format Standard și este situat pe strada Principală nr. 825. Are o suprafață totală de 529 mp, din care suprafața de vânzări este de 329 mp.

Noua unitate Profi din municipiul Cluj-Napoca s-a deschis pe strada Zorilor, la nr. 44. Funcționează în format City și se întinde pe o suprafață totală de 380 mp, din care sala de vânzări este de 280 mp.

Cu 536 de magazine în 283 de localități și cu aproape 12.000 de angajati, Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.