Flanco Retail inaugurează joi, 6 aprilie, cel de-al doilea magazin din Oradea, în centrul comercial Prima Shops, ajungând, astfel, la o rețea de 119 unități în toată țara.

Noul magazin Flanco ocupă o suprafață totală de 500 de metri pătrați, în urma unei investiții de 100.000 de euro.

“Oradea este unul dintre cele mai importante orașe pentru noi și unul dintre cele mai prospere din țară, așa că, la scurt timp după ce am închis unitatea din Era Park iată că deschidem un nou magazin”, spune Dragoș Sîrbu (foto mai jos), CEO Flanco Retail.

„Avem în vedere atât deschideri de magazine – am semnat deja cinci noi contracte de închiriere pentru anul acesta și ne aflăm în procesul de evaluare a altor 10-12 oportunități – cât și, acolo unde este cazul, închideri sau relocări”, a adăugat CEO-ul Flanco Retail.

Flanco a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 917 milioane de lei, cu 18% mai mare decât în anul precedent și aproape dublu față de media de creștere a pieței, de aproximativ 9,2%, conform rezultatelor GfK Temax.

Flanco este este unul dintre cei mai importanţi jucători locali de pe piaţa produselor IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 119 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 74 de orașe.