Tchibo România a lansat gamă de espressoare pe bază de capsule Cafissimo Mini, în cele șase culori disponibile ale colecției, Blazing Mint, Electric Blue, Flashy Lime, Wild Berry, Midnight Black și Classy White.


Espressoarele din gama Tchibo Cafissimo Mini sunt prevăzute cu un sistem patentat de infuzare cu trei trepte de presiune la care se pot pregăti espresso, caffe crema şi cafea filtru. În total, pentru aparatele Tchibo Cafissimo Mini, sunt disponibile 16 sortimente diferite de cafea, precum şi trei sortimente de ceaiuri.

Pe lângă espressoare, Tchibo oferă și accesorii în ton cu nuanțele aparatelor de cafea – ceşti mici pentru espresso, ceşti medii pentru caffe crema sau căni de cafea filtru cu izolaţie termică din silicon, de culoare berry, mint sau grey. Învelișul de silicon al cănilor protejează mâinile de conținutul fierbinte, fiind ușor de manevrat și curățat în maşina de spălat vase.
Noile espressoare Tchibo Cafissimo Mini pe bază de capsule sunt compacte, având dimensiuni de 18 x 30 x 22 cm (lungime x adâncime x înălţime). Acestea se găsesc pe piață în toate lanțurile mari de magazine din țară.

Compania germană Tchibo este o afacere de familie începută în anul 1949 în Hamburg de Max Hertz şi Carl Tchiling. Tchibo are peste 1.000 de puncte de vânzare şi aproximativ 26.000 de magazine, la care se adaugă cele online. Tchibo a intrat pe piața românească în 1997 când au fost efectuate primele importuri de cafea. Mărcile comercializate în România sunt: Tchibo for Black `n White, Tchibo Exclusive, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Tchibo Family, Davidoff Café, Eduscho şi sistemul Tchibo Cafissimo.