Din 18 aprilie, Lidl le oferă clienților produsele necesare pentru o masă delicioasă în aer liber. Accesorii pentru grătar, friptură din carne de struț, brânză Halloumi și multe alte delicatese sunt disponibile pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara.

Lidl vine în întâmpinarea clienților săi cu o selecție de produse pentru o zi petrecută în aer liber. Cărbunele instant (9.99 lei/1 kg), care nu necesită lemn pentru aprindere, aprinzătorul de foc, reîncărcabil (4.99 lei/buc) și soluția lichidă de aprindere pentru cărbuni (9.99 lei/1 L) sunt câteva dintre produsele disponibile din 18 aprilie în toate magazinele Lidl din țară, esențiale pentru a pregăti grătarul.

Totodată, clienții vor găsi la Lidl friptură din carne de struț (24.99 lei), care poate fi servită alături de sosurile de grătar (5.49 lei) Andalouse, Tartare sau Cocktail. Lista specialităților disponibile în magazine continuă cu brânza Halloumi (11.99 lei), un preparat de origine cipriotă, care poate fi pregătit pe grătar, fără să se topească. Toate aceste bunătăți pot fi savurate cu o băutură răcoritoare de tip Mojito (8.99 lei/4x200ml), gata preparată. Iar pentru un moment de răsfăț dulce, desertul din spumă de zahăr (4.99 lei), care se pregătește la grătar, este ideal.

Pentru o gustare hrănitoare, Lidl le oferă clienților 3 variante delicioase de smoothies (4.99 lei), bogate în vitamine. De exemplu, smoothie-ul Defence conține suc de mere și portocale, piure de mango, banane și dovleac, dar și vitamina C și B6. Pentru un plus de seleniu, vitamina C și vitamina E, clienții pot alege smoothie-ul antioxidant cu suc de mere, piure de mango, banane, kiwi și castraveți. Cu suc de mere și sfeclă roșie, piure de căpșuni și pulpă de cireșe amare, smoothie-ul Energy conține și vitamina C, B1, B2, B3 și B6.

Lidl își așteaptă clienții și cu alte surprize, începând cu 18 aprilie. Toate ofertele pot fi consultate pe site-urile lidl.ro, surprize.lidl.ro, catalog.lidl.ro.