Sub impulsul „Regăsește-ți naturalețea cu Lipton Green Ice Tea”, Lipton își extinde portofoliul cu un nou sortiment pe bază de ceai verde, Green Ice Tea Wild Strawberry & Cranberry, cu ingrediente dulci-acrişoare şi un gust răcoritor.

Noua aromă aduce un plus de savoare portofoliului Lipton Ice Tea Green, recunoscut pentru selecția variată de sortimente, în care sunt incluse clasicul Green Ice Tea și Ice Tea Mint Lime, ideale pentru a fi savurate în orice moment al zilei. Revigorant, perfect pentru o zi caldă de vară, Lipton Green Ice Tea Wild Strawberry & Cranberry provoacă fanii să ia o pauză de la agitația urbană și să se conecteze la propriul univers prin gustul fructat al ceaiului verde cu fragi şi merişoare, îndulcit parțial cu ştevia. Încă din 2012, Lipton Ice Tea a folosit ştevia, un îndulcitor 100% natural, în produsele lansate ulterior, putând să asigure astfel un conținut caloric scăzut, de 50 kcal/ 250 ml.

„Lipton Green Ice Tea Wild Strawberry & Cranberry este ice tea-ul care spune o poveste prin gustul său deosebit și care îndeamnă consumatorii să se descopere așa cum nu au mai făcut-o până acum. Mă bucur că lansăm acest nou produs în România, care sperăm că va surprinde și va încânta publicul nostru. Noul sortiment continuă seria de inovații cu care Lipton Ice Tea vine în întâmpinarea nevoilor și preferințelor românilor, fiind esențial pentru strategia noastră să ne dezvoltăm continuu și în concordanță cu particularitățile pieței”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.

Pentru mai multe detalii despre noul produs Lipton, accesaţi pagina de Facebook Lipton Ice Tea sau website-ul liptonicetea.com .