Philip Morris Trading a deschis în mall-ul AFI Cotroceni primul IQOS Store din Bucureşti, acesta fiind al treilea din ţară, după cele deschise lunile trecute în Platinia Mall din Cluj-Napoca şi în City Park, mall-ul de lângă parcul Tăbăcăriei din Constanța.

Dispozitivul IQOS propune un nou mod de a utiliza tutunul – prin încălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros. HEETS sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

„E posibil să mai deschidem un astfel de magazin chiar în septembrie, în ţară. Oricum, reţeaua de IQOS Store se va extinde în lunile care vin”, a declarat Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris Trading răspunzând unei întrebări Retailers.ro.

Revenind la magazinul nou deschis, să spunem că acesta este situat la primul etaj al mall-ului (în fostul spațiu al cafenelei Gloria Jeans) şi are o suprafață de aproximativ 70 mp.

„În spatele acestor proiecte se află un singur lucru: viziunea pe termen lung a companiei noastre de a le oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi un viitor fără fum. Acest lucru se va traduce în continuare prin proiecte îndrăznețe, care au ambiția de a revoluționa industria”, a mai spus a declarat Branislav Bibic (foto mai jos).

IQOS Store București îmbină zona comercială, pentru achiziţionarea dispozitivelor şi a accesoriilor IQOS, dar şi a produselor din tutun – HEETS, cu zona de relaxare de tip lounge. Vizitatorii pot beneficia aici de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și vor avea acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate și la gama largă de accesorii.

IQOS a fost lansat în Japonia în anul 2015, iar pe piaţa din România la finalul aceluiaşi an. HEETS sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.