Mega Image anunță lansarea pe piața din România a proiectului marcă proprie Le Boucher Grill by Chefs, cu produse gourmet, de specialitate, din carne. Noua gamă Le Boucher Grill by Chefs cuprinde o varietate de produse din carne, specialităţi sau carne gata marinată după rețetele unor prestigioși Chefi din România.

Acestui proiect s-au alăturat cinci dintre cei mai cunoscuţi chefi din România: Chef Joseph Hadad, Chef Sorin Bontea, Chef Alex Iacob, Chef Adi Hădean şi Chef Ashlie Dias, care vin cu reţete proprii de condimentare şi marinare pentru a îţi putea prepara cele mai fine şi gustoase preparate din carne, chiar la tine acasă, într-un timp foarte scurt.

Produsele marca Le Boucher Grill by Chefs sunt tranşate şi pregătite după metode testate şi perfecţionate. Carnea devine mai fragedă prin procesul de marinare şi este impregnată cu arome complementare din condimente.

“Ne dorim să oferim inspiraţie clienţilor noştri pentru a experimenta cu o gamă cât mai variată de produse. Colaborarea cu chefi de top din România vine ca un plus, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a-şi prepara singuri, acasă, cele mai fine şi gustoase feluri de mâncare. Vrem să le deschidem apetitul pentru o nouă etapa în arta grătarului”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Gama Le Boucher Grill by Chefs cuprinde o varietate de produse din carne – de la coaste, cotlet, ceafă sau piept de pui, la cârnaţi, burgeri şi frigărui – fiecare pregătite cu ingrediente aromate.

Fiecare chef vine cu propriile reţete şi condimente alese atât din bucătăria locală cât şi din cea internaţională: de la scăricica de porc marinată, dată de boia dulce afumată, la chifteluţe arăbeşti (Kefta) preparate cu un mix special de condimente arăbeşti şi carne cu condimente indiene. Rezultatul va fi o carne fragedă, suculentă şi foarte aromată, mai uşor de digerat şi care se va găti mai rapid.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 557 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.