Selgros Cash&Carry România inaugurează vineri, 15 septembrie, la Bistrița, a treia sa unitate în format compact, după cele din Târgu Mureș și Alba Iulia, deschise în 2016.

„Magazinul de la Bistrița este al treilea în format compact din țară”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de cei 10.000 mp ai unităților standard Selgros). Magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, semipreparate din carne și specialități. În plus, unitatea asigură un spațiu reprezentativ, dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii (de la jucării și accesorii până la îmbrăcăminte și produse specifice), articole de sezon, electronice și electrocasnice precum și o variată gamă de articole de menaj.

Selgros Cash&Carry România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 21 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj-Napoca, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava și Constanţa. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.