McDonald’s a lansat campania Săptămâni Românești în toate restaurantele din țară, începând cu 29 septembrie, cu noile produse în ediție limitată: ciocănele de pui, cârnăciori oltenești, salată asortată și desert cu brânză dulce și stafide.

„Produsele cu specific local au avut încă de la prima ediție un succes peste așteptări și ne-am dat seama că sunt importante pentru clienții noștri. Dacă anul trecut am avut primul produs realizat 100% din ingrediente locale, anul acesta propunem două produse 100% românești: cârnăciorii oltenești și ciocănelele de pui. Meniul e completat de salata asortată preparată din legume proaspete de la Eisberg, iar la final avem și ceva dulce: desertul cu brânză dulce și stafide”, a declarat Daniel Boaje (foto mai jos, în stânga), Director General Premier Restaurants România.

Campania Săptămâni Românești aduce în restaurante pentru prima dată ciocănelele de pui, preparate în restaurante după o rețetă autentică.  Cârnăciorii Oltenești oferiți de producătorul local Angst sunt serviți împreună cu chiflele coapte la fabrica GoodMills, și cu muștarul din Tecuci produs de Olympia. Rețeta este creată 100% cu ingrediente oferite de producători locali.

Celor două produse li se alătură salata asortată, preparată din legume proaspete oferite de partenerul local al McDonald’s, Eisberg.

Desertul propus este cu brânză dulce și stafide, alături de înghețată McDonaldʼs.

Produsele din noua campanie Săptămâni Românești pot fi găsite în toate restaurantele McDonald’s din România începând cu 29 septembrie, în ediție limitată și în limita stocului disponibil.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 de clienţi.