Clienții supermarket-urillor Carrefour din 22 de localități din țară beneficiază de astăzi de posibilitatea obținerii unui card de fidelitate Carrefour. Denumit Card Plus, acesta oferă acces la diferite reduceri de prețuri, cadouri și alte beneficii.

Pentru a obține cardul, clienții Carrefour Market trebuie să îl solicite de la punctele special amenajate în magazine, unde se completează rapid un formular electronic. Clienții intră imediat în posesia cardului, gratuit și îl pot folosi imediat pentru a obține reduceri la cumpărături. Mai mult, la prima cumpărătură de minim 50 lei pe care clienții o efectuează folosind noul card se acordă un cupon de reducere de cinci lei, pe care îl pot folosi până la finele lunii.

La obținerea Card Plus, clienții vor primi și trei …minicarduri detașabile asociate, pe care le vor putea oferi membrilor familiei și pentru a împărtăși avantajele.

Cu ocazia lansării noului program de fidelizare, Carrefour promite posesorilor de Card Plus acces la „sute de potențiale promoții și reduceri semnificative la produsele alimentare și nealimentare”. Mai departe, unele bonuri de cumpărături pot deveni vouchere pentru cumpărături viitoare, iar produsele din anumite game au reduceri în anumite perioade. Acestor beneficii li se adaugă și cadouri cu ocazia zilei de naştere și de ziua numelui. Mai multe detalii, clienții Card Plus pot găsi în catalogul Carrefour Market, la la adresa https://www.carrefour.ro/market/cardplus/.

Localitățile care au Carrefour Market din care se poate lua Card Plus sunt: Alba Iulia, Alexandria, Băicoi, Boldești-Scăeni (Prahova), București, Buzău, Caransebeș, Călan (Hunedoara), Câmpina, Chiajna (Ilfov), Craiova, Dej, Drobeta-Turnu Severin, Filiași, Mioveni, Sighet, Stefăneștii de Argeș (Argeș), Stefăneștii de Jos (Ilfov), Târgoviște, Târgu Jiu, Vaslui și Voluntari (Ilfov).